Holluf Pile Tornbjerg Idrætsforening
HPTI

Gymnastik 
Fra en aktivitetsdag i Holluf Pile-hallen.
Velkommen til HPTI Gymnastik!

Nyheder

 

23. marts 2020

Vedr. coronavirus

Al gymnastik – både børne- og voksenhold – er foreløbig aflyst til og med 13. april. Dette sker på baggrund af regeringens/myndighedernes seneste udmelding mandag den 23. marts om tiltag mod corona-virus, hvor bl.a. fritidsaktiviteter fortsat skal være lukket ned.
DGI er også kommet med en udmelding om at foreningens aktiviteter indstilles, både indendørs og udendørs. Se mere på Corona - hvad anbefaler DGI?

 

2. marts 2020

Planlægning af sæson 2020-21

Bestyrelsen for gymnastikafdelingen er godt i gang med planlægningen af næste sæson, og lige nu ser det ud til at vi sandsynligvis kommer til at mangle instruktører på nogle af holdene.
Så hvis nogen går rundt med en gymnastikinstruktør i maven - eller kender nogen, der gør det - og godt kunne tænke sig at prøve kræfter med at undervise et hold yoga, forældre / barn eller noget helt andet, kan man henvende sig til Jeanette Müller på mob. 4223 1449.
OBS! Man kan også være flere, der går sammen om at være instruktører i fællesskab, og afdelingen betaler gerne for at man kan komme på kursus.

2. marts 2020

Referat af ordinær generalforsamling

Referatet af den årlige generalforsamling i HPTI's gymnastikafdeling, der blev afholdt tirsdag d. 18. februar 2020, kan ses her.

Gå til holdoversigt.


Vores vision er at tilbyde gymnastik for medlemmer i alle aldre, lige fra 1½ til 100 år.

 
Gymnastikafdelingens privatlivspolitik (0.1 Mb)
Bliv medlem
Skriv til os
Bliv medlem
Holluf Pile Tornbjerg Idrætsforening | HPTI | Nøglens Kvarter 12 - 5220 Odense SØ | CVR-nr. 30772326