Holluf Pile Tornbjerg Idrætsforening
HPTI

Forældre/barn 1½-3 år


Velkommen til 50 minutters gymnastik for de mindste og deres forældre eller bedsteforældre. Nøgleordene for denne time er kvalitetstid med kroppen som redskab. Vi skal på dette hold lære, hvordan vi kan bruge vores kroppe til leg og sjov, som samtidig styrker kroppens motoriske udvikling. På det her hold er det ikke kun børnene som bliver aktiveret. Forældre eller bedsteforældre deltager også aktivt i alle legene og udfordringerne. På den måde skabes der også en samhørighed mellem jer og jeres børn.

Vi starter altid timen med et par sange og evt. nogle små redskaber. Herefter bevæger vi os videre til de store redskaber. Dagens træning består altid af en redskabsbane, som vil udfordre os til at: hoppe, balancere, løbe, hænge, kravle osv. Efter at have udfordret os selv og hinanden på de store redskaber, slutter holdet igen med et roligere tempo, hvor vi med hjælp fra sanglege får rundet timen af.

Gennem sæsonen vil vi opleve at vi udvikler os, og vi vil derfor også ændre på sværhedsgraden, som sæsonen skrider frem. Dog ændres der ikke på grundstrukturen - da genkendelsesglæden er stor for de små. Holdet udføres med den holdning, at vi skal være gode rollemodeller for vores børn, og gymnastikken har derfor fokus på, at vi som forældre er lige så aktive som vores børn i løbet af timen.

Inden sæsonen er omme, kan vi alle med sikkerhed synge fællessange, balancere, hoppe, trille, slå kolbøtter og helt sikkert også grine. Jeg glæder mig til at byde alle børn, forældre eller bedsteforældre velkommen til en ny sæson.

NB. Vi har stoppet for tilmeldinger på dette hold, da det er fyldt op!

Instruktør: Marlene Refsgaard
Kontakt: Jeanette tlf. 4223 1449


Tid og sted: Onsdag 16.15-17.05 i Holluf Pile-Hallen.

Yderligere oplysninger, se her.

 
Gå til forside
Bliv medlem
Skriv til os
Bliv medlem
Holluf Pile Tornbjerg Idrætsforening | HPTI | Nøglens Kvarter 12 - 5220 Odense SØ | CVR-nr. 30772326